Scroll to Content

Sport- och tv-älskare se hit. Vad sägs om att upptäcka Peugeots fantastiska nya modeller och även få tillgång till fotbollsallsvenskan och alla dina favoritprogram? Hos oss på Peugeot har du nu chansen att få tre månader på streamingtjänsten Dplay med utbud från bland annat Kanal 5, Discovery Channel, Eurosport och givetvis den svenska fotbollen. Så att du kan titta på din favoritsport och tv-programmen som du tycker bäst om.

Bara besök din närmaste Peugeotåterförsäljare och provkör någon av våra bilar eller serva din Peugeot så ger vi dig tillgång till Dplay i tre månader.

Vad behöver jag göra?

Provkör en Peugeot. Varmt välkommen in till oss på Peugeot och provkör våra nya spännande modeller – allt från plug-in hybriderna till våra nya elbilar. När du har provkört får du ett presentkort på Dplay som du kan aktivera på deras hemsida för att få tillgång till dina tre månader. Erbjudandet gäller så länge våra presentkort räcker.


Serva din Peugeot. Boka och serva din Peugeot hos din närmaste Peugeotverkstad så får du ett presentkort på Dplay när du är klar. Aktivera sedan presentkortet på deras hemsida för att få tillgång till dina tre månader. Erbjudandet gäller så länge våra presentkort räcker.